Knížka o ptácích - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2025)
Ptáci mají rádi velké publikum. To se hned natřásají, čepýří a nafukují. A jaký mají rozhled! Nic jim neuteče a vědí, co se kde šustne. A když je uplatíte dobrůtkou, vydrží pípat, štěbetat i čimčarat celé hodiny. Nevěříte? Naštěstí známe někoho, kdo vás o jejich vypravěčském talentu přesvědčí.
Keywords: První čtení