Markýz a já - Quinnová, Ella (Cosmopolis, 2025)
Nebojácná mladá dívka, nebezpečný útěk a společenský skandál, před kterým ji může uchránit jen šarmantní hrabě z Kenilworthu. Podaří se mu získat její srdce?
Keywords: Milostné romány