Návrat do zátoky - Ashcroftová, Donna (Cosmopolis, 2025)
Ruby opustí nudnou práci v kanceláři a odjede do Cornwallu k moři, kde ji čeká nejen babiččina keramická dílna, ale i charismatický Gabe. Najdou k sobě cestu?
Keywords: Romantika, romány pro ženy