Pac na lásku - Schierová, Petra (Cosmopolis, 2025)
V přímořském Lichterhavenu našel Thorsten nový domov i smysl života - staví lodě po boku svého nevlastního bratra. Když však potká mladou vdovu Martinu, pochopí, že mu v životě něco chybí. A Martinin oddaný pes Capone ví nejlépe, jak spojit dvě osamělá srdce.
Keywords: Milostné romány