Kompletní průvodce TRX® tréninkem 100 nejefektivnějších cvičení se závěsným tréninkovým systémem - Dawes, Jay (Grada, 2025)
TRX® je nezbytnou součástí kondičních programů po celém světě a oblíbenou volbou všech uznávaných osobních trenérů i elitních sportovců, protože zajišťuje rozvoj síly, rychlosti, středu těla, ohebnosti i rovnováhy a napomáhá při prevenci zranění. Obstojí jako samostatné cvičení, ovšem je i vhodným doplňkem k silovému tréninku.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink