Farmakoterapie srdečního selhání Farmakoterapie pro klinickou praxi - Vítovec, Jiří (Grada, 2025)
Chronické srdeční selhání je závažný medicínský problém se stoupající incidencí a prevalencí s dalekosáhlými medicínskými a populačními důsledky. Osvědčení brněnští autoři, stručnost, aktuálnost a praktické klinické zaměření - to jsou atributy nové monografie na velmi aktuální téma farmakoterapie srdečního selhání.
Keywords: Kardiologie, angiologie