Sportovní hry v teorii a praxi - Votík, Jaromír (Grada, 2026)
Obsah je zaměřen na problematiku výuky a tréninku sportovních her s příklady aplikace uvedených poznatků v praxi. Sportovní hry jsou představeny jako sociokulturní fenomén a dále je konkretizován význam pedagogických, psychosociálních a fyziologických aspektů ve výuce a tréninku.
Keywords: Děti a sport; Trénink