Rodič 21. století Příručka pro rodiče o dětech a médiích - Švecová, Martina (Grada, 2025)
Naše děti se narodily do technologické doby, ať už se nám to líbí, nebo ne. Jako rodiče máme nelehký úkol - provést je světem technologií, naučit je rozumět sociálním sítím a připravit je na to, co přináší umělá inteligence. Kniha odhaluje mýty, zachovává zdravé hranice, nabízí konkrétní tipy.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Rodičovství; Rady pro rodiče; Vztahy, láska, rodina