Cukrárna paní Makronkové - Recepty na makronky, dorty a další dobroty - Luňáková, Radka (Grada, 2025)
Mistryně makronek Radka Luňáková přichází s autorskou kuchařkou, podle níž dokážete upéct jedinečné makronky a další dorty, dobroty a sladkosti i vy. Pečte jako profesionálové, pečte jako paní Makronková!
Keywords: Kuchařky, gastronomie