Kafkovy křižovatky Druhý život Franze Kafky aneb Smrtí život začíná - jaz (Grada, 2024)
Za života zcela neznámý, zato po smrti rychle dosáhl světové slávy a je považován za jednoho z nejvlivnějších spisovatelů 20. století. Franz Kafka, jehož 100. výročí úmrtí jsme oslavili v roce 2024, je oslavován i v knize historika Petra Koury, doprovázené ilustracemi z dílny autora komiksu Opráski - Jaze.
Keywords: Česká současná beletrie; Literatura faktu