Jak se kocourek vydal do světa - Brukner, Josef (Bambook, 2024)
Byl jednou jeden kocourek jménem Mikeš, který nosil vysoké boty a uměl mluvit. Toho ovšem všichni dobře znáte. Věděli jste ale, že jezdil na motorce? A že se stal hvězdou cirkusu? Chcete vědět, co je to vindra a frkačka? Nejen to, ale i leccos navíc se dočtete v nových převyprávěných dobrodružstvích nejslavnějšího českého kocoura.
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky; První čtení