Adherence k medikaci kardiovaskulárních onemocnění v praxi - Václavík, Jan (Grada, 2025)
Různé metody testování adherence by měly být součástí běžné klinické praxe. Nová kniha seznamuje lékaře pečující o pacienty s chronickými kardiovaskulárními onemocněními s konceptem adherence k medikaci obecně. Dále zmiňuje význam, specifika diagnostiky a intervenování non-adherence u konkrétních kardiovaskulárních onemocnění.
Keywords: Kardiologie, angiologie