Malování na obličej - Křivská, Tereza (Grada, 2025)
Vydejte se do pestrého a zábavného světa malování na obličej! Naučte se základní tahy, metody a techniky a užijte si spoustu zábavy se třiceti jedinečnými motivy!
Keywords: Výtvarné techniky; Pracovní sešity, zábava, hry