S jídlem se (ne)hraje kompletní průvodce pro rodiče malých vybíravých jedlíků, nejedlíků a dětí s poruchami příjmu potravy - Ludvíčková, Jitka (Grada, 2025)
V rukou držíte praktického průvodce pro rodiče dětí, které bojují s problémy při jídle - od vybíravosti, přes neochotu u jídla sedět, až po neschopnost jídlo rozžvýkat. Knížka nabízí srozumitelný a odborně podložený pohled na stravovací obtíže u dětí a poskytuje konkrétní rady, jak tyto problémy řešit.
Keywords: Výživa dětí; Rady pro rodiče