Kardiologie v otázkách a odpovědích - Václavík, Jan (Grada, 2025)
Kniha shrnuje důležité oblasti moderní kardiologie od základů srdeční fyziologie, přes zobrazovací metody, srdeční katetrizaci, srdeční selhání, elektrofyziologii, chlopenní vady, kardiomyopatie až po kardiovaskulární choroby v kontextu ostatních nemocí. V atraktivní a stručné formě otázek a odpovědí pokrývá důležité aspekty soudobé kardiologie.
Keywords: Kardiologie, angiologie