Larsovo inkognito - Gris, Daniel (Cosmopolis, 2025)
Lars, bývalý polda a později soukromé očko, se uchýlil na zasloužený odpočinek. Odpracoval si své a špínu rodného velkoměsta vyměnil za domek na pláži stranou civilizace, chaosu a zločinů. Možná ani sám nevěřil, že by tahle pohoda mohla mít dlouhého trvání, ovšem zprávy z domova překonaly jeho nejčernější představy.
Keywords: Krimi, detektivky