Tchyně - Herngren, Moa (Metafora, 2025)
Jako svobodná matka měla Åsa se synem vždy blízký vztah. To se změnilo, když potkal novou přítelkyni. Když později pár měsíců bydlí všichni tři společně, klade soužití na vzájemné vztahy nečekané nároky. A pak se Åsa náhodou dozví něco, co neměla, a následuje konflikt, jenž je začátkem hlubokého rozkolu.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Společenské romány