Přestaň prezentovat, začni vyprávět Storytelling - řekni to příběhem, 2., přepracované vydání - Nevolová, Monika (Grada, 2025)
Propadněte kouzlu storytellingu a staňte se charismatickým vypravěčem, jehož příběhy zaujmou, inspirují a přesvědčí.
Keywords: Psychologie pro každého