Velký vztahový restart Překonejte následky toxických vztahů a najděte svou životní pohodu - Fabiánová, Jana (Grada, 2024)
Je možné najít nový, bezpečný a láskyplný vztah poté, co jsme dokázali opustit toxické prostředí? V této knize najdete věcné rady i hluboká a místy humorná zamyšlení nad cestou, kterou prochází každý, kdo najde odvahu opustit toxický vztah a chce najít vztah laskavý a zdravý.
Keywords: Komunikace; Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina