Knížka o šelmách - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2024)
Šelmy se do příběhů dokážou pořádně zakousnout. A ty nejlepší historky vám uloví na počkání. Možná byste to do nich neřekli, ale vydrží vyprávět celé hodiny. A my naštěstí známe někoho, kdo šelmí řeči rozumí.
Keywords: První čtení