Mrtvá ze zátoky Talisker - Dalgliesh, J., M. (Cosmopolis, 2026)
Na skotském ostrově Skye se ztratí teenager a detektiv Duncan McAdam se navzdory zjevnému nedostatku zájmu chlapcova otce pustí do pátrání. Zanedlouho je v zátoce Talisker objeveno tělo ženy s bodnou ranou v hrudi. Zvládne Duncan, který kromě vyšetřování čelí nelehkým výzvám v osobním životě, odhalit pachatele a najít chlapce dřív, než bude pozdě?
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery