Cvičení pro pozdní začátečníky 50 tréninkových sestav - Fastnerová, Gabi (Grada, 2026)
50 nejlepších tréninkových sestav, pomocí kterých můžete budovat sílu, zlepšovat výdrž, rovnováhu i schopnost orientace. Zároveň uvolníte svalové napětí, čímž zlepšíte pohyblivost a předejdete bolestem v zádech a kloubech. Budete se tak i jako pozdní začátečník cítit v lepší kondici, zdravější a mladší než kdy předtím!
Keywords: Fitness a kondice