Pilates 50 tréninkových sestav - Brechtefeld, Britta (Grada, 2025)
V této knize autorka představuje 50 tréninkových sestav s četnými příznivými účinky pro vaše tělo - od lepší kloubní pohyblivosti až po vzpřímené držení těla díky stabilnímu trupu.
Keywords: Fitness a kondice; Sporty; Trénink