Cvičení ke zlepšení pohyblivosti 50 tréninkových sestav - Brinkmannová, Katharina (Grada, 2025)
Vedle síly a vytrvalosti je pohyblivost dalším základním požadavkem pro zdravé tělo jak v každodenním životě, tak u sportovců. Autorka této publikace využívá protahovací, mobilizační a švihová cvičení, aby ukázala, jak zlepšit pohyblivost kloubů, ale také vrátit vašim svalům, fasciím a vazům jejich pružnost a flexibilitu.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink