Dokonalý zločin - Moore, Gareth (Grada, 2025)
Dokázali byste provést loupež? Uměli byste si poradit s naplánováním únikové cesty? Jste dost chytří, abyste zvládli hacknout hackera? Povedlo by se vám rozluštit kódy zločinců a chytit je při činu?
Keywords: Křížovky a zábava