Vzácná onemocnění - Kopečková, Kateřina (Grada, 2025)
Publikace přináší základní orientaci v problematice vzácných onemocnění. Vývoj v diagnostice a léčbě, v organizaci péče o tyto nemocné a v zapojení pacientských organizací je za posledních deset let zásadní.
Keywords: Diferenciální diagnostika, symptomy; Interna