Tajemství empatické komunikace - Kožinová, Dagmar (Grada, 2025)
Tato kniha vás provede světem empatické komunikace jako klíčové dovednosti, nezbytné v osobním i pracovním životě. Naučíte se, jak zvládat emoce, vytvořit bezpečný prostor pro dialog a účinně řešit konflikty. Čekají vás praktická cvičení, příklady i první pomoc pro komunikaci v náročných situacích.
Keywords: Psychologie pro každého