Pod stolem aneb Neobyčejná cesta malého drobka - Hulíková, Monika (Grada, 2024)
Vydejte se spolu s drobečkem Zázvorkem na záchrannou misi, na níž vás čeká spousta dobrodružství a překvapivých setkání. A cestou možná také zjistíte, proč je dobré neplýtvat jídlem a dvakrát se rozmyslet, než něco vyhodíte.
Keywords: Pohádky; První čtení