Životní příběh Jaroslava Uhlíře - Už dlouho šlapu po světě - Maleček, Tomáš (Cosmopolis, 2025)
Obsáhlý rozhovor se slavným skladatelem, ve kterém si připomeneme nejen okolnosti vzniku notoricky známých hitů, ale vracíme se i do jeho dětství na pražském Žižkově. Svými vzpomínkami na spolupráci s vynikajícím skladatelem přispívá řada jeho spolupracovníků a kamarádů. A jaký by to byl celistvý pohled na Uhlíře, kdyby chyběli Svěrák a Šíp!
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy