Praktický průvodce laserovou technologií Příručka Lasermana - Hauschwitz, Petr (Grada, 2024)
Ucelený přehled základních principů, aplikací a trendů v oblasti laserů napsaný předními českými odborníky.
Keywords: Elektronika a elektrotechnika; Ostatní