Knížka o opicích - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2024)
Opice jsou někdy pořádně drzé. Chvíli na vás dělají opičky, pak se po vás opičí a nakonec se beze slova vytratí. Ale když je uplatíte banánem či nanukem, stanou se z nich ty nejlepší vypravěčky. A my naštěstí známe někoho, kdo vás o tom přesvědčí.
Keywords: První čtení