Neurointenzivní péče v kostce - Volný, Ondřej (Grada, 2025)
Monografie je stručným a názorným vodítkem u nejčastějších akutních neurologických diagnóz, se kterými se mohou setkat lékaři urgentního příjmu, neurologie, neurochirurgie, anesteziologie a resuscitace. Přináší přehled diferenciálnědiagnostického a terapeutického procesu.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura; Lékařské obory; Anesteziologie, resuscitace, emergency; Neurologie; Ostatní lékařské obory