Poruchy a rekonstrukce zděných staveb 2., aktualizované vydání - Solař, Jaroslav (Grada, 2024)
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, ale také pro projektanty, dodavatele, investorské firmy a studenty vysokých škol stavebních. Autor uceleným způsobem vysvětluje problematiku statických poruch zděných konstrukcí, příčiny těchto poruch, jejich typy a projevy, způsoby sanace.
Keywords: Architektura; Stavebnictví