Týden v Nejistotě - Sušická, Iva (Cosmopolis, 2025)
Tajemný muž s mečem a šupinatou šelmou vchází do vesnice jménem Nejistota. Tu ale obcházejí tajemné stvůry, které napadají nevinné obyvatele. Poutník se pustí do pátrání, co jsou ony bestie zač. Jenže příšery nejsou, čím se zdají být, vesničané nejsou až tak nevinní, a on sám má ke chrabrému rytíři taky daleko.
Keywords: Beletrie; Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult