Od první chvíle - Novotný, Aleš (Cosmopolis, 2025)
I když jsou Miky a Beny povahově naprosto odlišní, už od dětství je spojuje výjimečné pouto. Stačí jedna osudová noc ve stanu, aby si uvědomili, že je mezi nimi něco víc než jen pouhé přátelství...
Keywords: Česká současná beletrie; Young Adult, New Adult