Nemocné rozhovory - nové příběhy v pediatrii a geriatrii Komunikace a narativní terapie pro nevyléčitelně nemocné, pečující i profesionály - Kabelka, Ladislav (Grada, 2025)
Monografie zkušených autorů, uznávaného geriatra-paliatra a neonatoložky, prostřednictvím komentovaných příběhů a didakticky efektivně řešených komunikačních situací učí zdravotníky správné komunikaci v náročném prostředí paliativní péče.
Keywords: Ostatní lékařské obory