Zeptej se vědce Neexistují blbé otázky - Institut, pro, komunikaci, vědy (Grada, 2024)
Projekt Zeptej se vědce odpovídá již několik let na jakékoliv vědecké i nevědecké otázky laické veřejnosti prostřednictvím sociálních sítí. Renomovaní vědci svoje odpovědi zpracovali vědeckou optikou, ale zároveň čtivě a hlavně srozumitelně širokému publiku. V knize najdete výběr 50 nejzajímavějších otázek.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zdraví a životní styl; Příroda kolem nás; Vztahy, láska, rodina; Přírodní vědy