Deník jedné páťačky - Školní hra - Shepardová, Sara (Bambook, 2024)
Zrovna když si Penny začala myslet, že má všechno pod kontrolou, rodiče rozhodli, že se přestěhují do nového domu. A Penny nemá ráda změny. A aby toho nebylo málo, chystá se ještě něco děsivějšího: školní představení, kde bude muset hrát. Naštěstí má ale Penny svého věrného psa, a hlavně kamarády, díky kterým je všechno mnohem jednodušší.
Keywords: Příběhy, deníky