Klinická kardioonkologie - Kiss, Igor (Grada, 2025)
Klinický obor kardioonkologie se zaměřuje se na celoživotní péči o pacienty po onkologické a hematoonkologické léčbě s kardiovaskulárními komplikacemi. Publikace cílí na specialisty ve specializovaných kardiologických a onkologických centrech, ale především na ambulantní lékaře, kteří musí pacienty převzít do dalšího mnohdy celoživotního sledování.
Keywords: Kardiologie, angiologie