Moudrá intuice Nauč se porozumět řeči Vesmíru a probuď svou vnitřní čarodějku - Magik, Mia (Alferia, 2025)
Moudrá intuice Mii Magik je vstupní branou do světa moderních čarodějnic. Nenásilnou formou vás naučí vnímat a následovat intuici v každodenním životě. Kniha je plná objevných momentů, meditací a cvičení určených primárně ženám a to bez rozdílu věku.
Keywords: Harmonie těla a duše; Sebepoznání; Šťastný život; Životní styl