Zdravotní gramotnost v ošetřovatelství - Magerčiaková, Mariana (Grada, 2025)
Publikace přináší charakteristiku zdravotní gramotnosti, poukazuje na její význam, model, dimenze i determinanty. Zabývá se také nástroji k posuzování zdravotní gramotnosti a specifickými aspekty tohoto typu gramotnosti v různých cílových skupinách.
Keywords: Teoretické obory