Service Design Management Jak navrhovat a inovovat digitální služby - Jílková, Petra (Grada, 2024)
Navrhujte a inovujte své digitální služby! Manažeři musí držet krok s rychlou digitalizací a předvídat budoucí trendy. Klíčovými prvky pro zvýšení atraktivity nabídky a udržení konkurenceschopnosti jsou inovace a udržitelná řešení. Kniha je nezbytným průvodcem pro všechny, které zajímají digitální služby.
Keywords: Podnikání a management; Management v informační společnosti