Estetická operace nosu - cesta ke kráse - Měšťák, Jan (Grada, 2024)
Jakékoli nápadnější tvary a velikosti nosu mohou vyvolat škodolibou pozornost či posměch okolí a stát se příčinou velkých duševních útrap. I drobná změna díky estetické operaci proto může razantně zlepšit život člověka a posílit tak jeho sebevědomí a spokojenost.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl