Školní parta Nejlepší kamarádky - Williamsonová, Lisa (Bambook, 2025)
Kniha o přátelství, rodině a bouřlivých změnách v dospívání. Vtipné ilustrace dokreslují vnitřní život postav.
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky