Biohacking pro ženy Jak být zdravá, krásná a silná pro své sny - Lal, Aggie (Alferia, 2025)
Biohacking pro ženy se soustředí na jednoduché vychytávky, jimiž si může život zlepšit každá žena, tedy i ta, která jej nechce trávit v posilovně či sháněním potravinových doplňků.
Keywords: Harmonie těla a duše; Uvědomělý život; Životní styl