Procházky Prahou Kláry Hášové - Hášová, Klára (Grada, 2024)
Další poetický průvodce fotografky, spisovatelky a instagramové influencerky Kláry Hášové Vám nabídne sedm procházkových okruhů její milovanou Prahou prostřednictvím jejích nádherných záběrů a citlivých, ale i veselých zamyšlení.
Keywords: Architektura; Průvodce