Na západ po stopách císařovny Sisi - Beňaková, Dagmar (Grada, 2025)
Nespoutaná amazonka v sedle koně, turistka a básnířka na břehu moře, taková byla císařovna Sisi. Poznejte její nejzamilovanější místa v západní a středozápadní Evropě. Z ostrovů Velká Británie a Irsko se vydáme do Belgie a Nizozemska a odsud budeme pokračovat dál přes Německo až do Švýcarska, kde Alžbeta našla smrt rukou anarchisty.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy