Dětská gastroenterologie, hepatologie a výživa pro klinickou praxi - El-Lababidi, Nabil (Grada, 2025)
​Nová monografie zkušeného autorského kolektivu vyplňuje mezeru na českém trhu, neboť poslední publikace podobného rozsahu byla vydána před více než deseti lety. Přináší komplexní pohled na problematiku dětské gastroenterologie, hepatologie a výživy a vychází z nejnovějších doporučených postupů.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie