Hydraulický ráz v praxi - Debreczeni, Ondřej (Grada, 2024)
Publikace má dát projektantům a pracovníkům provozu, a to názorně a jen s nezbytným minimem teorie, ucelenou představu o problematice hydraulického rázu ve vodohospodářských a energetických potrubních tlakových řadech a sítích, o způsobech vyšetřování rázu, hodnocení rázových rizik a o možnostech eliminace těchto rizik.
Keywords: Stavebnictví; Učebnice