Marketing 6.0 Budoucnost ve znamení zážitků - Kotler, Philip (Grada, 2025)
Marketingové prostředí se proměňuje prakticky každý den. Získejte náskok před ostatními, využijte současné technologie k uspokojení potřeb zákazníků, které se také dramaticky mění, a to nejen díky generacím Z a Alfa. Pusťte se do znovuobjevení marketingových základů s nástupem metamarketingu a nechte se jím provést těmi nejlepšími z oboru.
Keywords: Ekonomie; Marketing a reklama; Obchod a prodej